Hi, ik ben Helene

Lichte ondernemerscoach

 

Ik heb 9 jaar advies gegeven aan managements van (middel)grote corporates.

Tot ik in 2021, rond de geboorte van ons tweede kindje, aan alles voelde: ik wil het anders!

In dat jaar begon ik met Purebizz.

Mijn strategische, organisatorische en financiële kennis bracht ik samen met mijn coachingkennis (in die combinatie ligt mijn sweet spot!) en dat paste ik toe op het ondernemerschap. Maar niet ‘op de corporate manier’, maar juist op een lichte en kernachtige manier.

Zonder alle afleiding en ruis en met aandacht voor juist ook de persoonlijke factor.

Via mond-op-mond reclame ging de bal aan het rollen.

Tot ik in het voorjaar van 2022 erachter kwam dat ik een Projector (Human Design type) ben. “Licht ondernemen” was van het begin af aan al waarvoor ik op de barricade stond, maar nu werd het nog duidelijker dat ik spaarzaam wou omspringen met mijn energie.

Maar ik leerde ook om anders te werken. Met meer focus, in minder tijd en met meer ontspanning. Ik oefende hier mee in mijn werk, maar ook privé. Op vakanties begon ik meer tijd voor mezelf te nemen, even zonder onze twee kindjes, en op werkdagen lees ik gerust ’s middags een boek of maak ik een wandeling. Nu zonder schuldgevoel.

En mijn bedrijf is er alleen maar van gegroeid.

Juist op de momenten dat ik afstand neem, ga ontspannen, een dagje weg ga met of zonder de kinderen, dan stromen de aanmeldingen, klanten of aanvragen binnen.

En dat is wat ik jou ook kei hard gun!

Mijn verhaal

In aflevering 17 van de Purebizz podcast ‘Puur Ondernemen’ deel ik mijn verhaal: waar het ondernemerszaadje geplant is en welk parcours ik heb afgelegd. 

Veel luisterplezier!