Light Up

 

Het 6-maanden programma voor Projector ondernemers,
die vanuit rust en hun unieke zijn,
stralend en licht willen ondernemen

Herken je dit?


Zoveel te doen,
elke dag, zoveel “regeltjes” om te volgen.
Je stopt ziel en zaligheid in je onderneming, en probeert alles te implementeren wat je als ondernemer zou moeten doen. Maar iedereen roept iets anders, waardoor alles soms alleen maar ingewikkeld wordt en je verder van jezelf af komt te staan.

Je aanbod staat, maar het verkoopt nog niet als zoete broodjes. Je moet er nog hard aan trekken en het kost veel energie. En misschien voel je ergens ook wel; het mag eigenlijk ook wel anders. Meer als JIJ. Meer puur, licht, eigen.

Of misschien verkoopt het al wel goed, maar zijn je dagen van ’s ochtends tot ’s avonds gevuld. En dat is vermoeiend.

Er moet toch een andere manier zijn van ondernemen, waarin je ruimte voelt om niet alleen maar druk-druk-druk te zijn, maar ook kunt opladen, jezelf kunt voeden en tijd hebt om te genieten.

Je voelt aan alles dat het tijd is:

 

 • om het Grootser aan te pakken, want je voelt dat je dat in je hebt 
 • om op zoek te gaan naar jouw eigen manier van ondernemen
 • om niet zomaar overal in mee te gaan
 • om tijd met gezin, met vrienden en tijd voor jezelf niet langer op te offeren
 • om gezien te worden, bijna als vanzelf, door de juiste mensen
 • om je niet langer in bochten te wringen
 • om op te lichten (yes, LIGHT UP!) puur door helemaal jezelf te zijn, je eigen geluid te vinden en je eigen manier te kiezen
 • om een stralend lichtpuntje te zijn in de massa!

…en toen kwam je erachter dat je een projector bent
binnen Human Design…

Ondernemerscoach human design

Net als ik.
Ik ontdekte in het voorjaar van 2022 Human Design en al snel wist ik dat ik een Projector ben. Eigenlijk direct vielen er puzzelstukjes op zijn plek.

Na 9 jaar managers en ondernemers te begeleiden aan een hoog tempo -met lange werk- en goedgevulde weekenddagen- heb ik het tij helemaal gekeerd! 

Wij Projectors zijn hier niet om heel hard en heel lang te werken. Onze energie vraagt momenten van inspanning, afgewisseld met momenten van rusten. Juist die momenten van rust voeden onze genialiteit, waardoor we in momenten van actie kunnen schitteren en het juiste kunnen doen.

Maar… dat vraagt wel iets van ons: een andere manier van werken.

Lichter, meer focus, dichter bij jezelf en zonder ballast.

 

Welkom bij Light Up.

Grootse dingen gebeuren

wanneer je durft los te laten, te vertrouwen
en wanneer je jouw kostbare tijd besteedt aan wat écht het verschil maakt

Wat is het?

Light Up is het enige business coaching programma dat zich specifiek richt op Projectors. Wij zijn anders dan de massa, en werken anders dan een ander. En dat vraagt een andere aanpak, waardoor je een totaal ander resultaat kunt gaan ervaren dan je nu doet.

 

Het programma helpt je om:

  • een aanbod te ontwikkelen waarin je geen concessies meer doet, dat past bij jouw energie en manier van werken en dat helemaal 100% Puur Jou is. Het is aantrekkelijk voor de klanten waar jij mee wilt werken en het stroomt bijna als vanzelf.
  • Minder te werken, maar met meer focus en het beter benutten van je scherpte als Projector. Je kunt met werkdagen van maximaal 5 uur maximaal stralen en daarnaast heb je tijd om te ontspannen en jezelf te voeden met een goed boek, een fijne cursus, een wandeling of een middagdut.
  • Met de juiste, slimme tools je bedrijf optimaal te organiseren en structureren, zodat het ondernemen licht voelt en alles gestroomlijnd verloopt. Dit geeft overzicht, rust en ontspanning, zowel in je bedrijf als in je vrije tijd.
  • Zichtbaar zijn en eruit te springen door puur jezelf te zijn en te weten hoe je dit in alles centraal kunt zetten

Jouw waarheid en kracht zit vanbinnen.
In Light Up gaan we dit ontdekken en naar buiten brengen.

“De persoonlijke aanpak die Helene in haar coaching legt is ongezien.
Naast de input vanuit haar expertise krijg je ook een coach die zeer bedacht is op gewoonten en gedachten die jou als ondernemer klein houden.

Het heeft er niet alleen voor gezorgd dat ik ondertussen met een duidelijk aanbod naar buiten kom. Ik doe dit nog met een boost aan zelfvertrouwen ook!”

Lynn Haest | Tezamen Feesten

Het traject heeft mij heel erg geholpen met de weg naar mijn eigen zaak. Ik heb een plan hoe ik daar kan geraken en dat geeft mij een rustig gevoel.

Vroeger werkte ik heel veel in het weekend op zaterdag en zondag. Ik dacht dat dit moest, maar door de hulp die ik kreeg win ik nu 16 uur op een week!

Jill Koekenberg | Interieurarchitect

Wat omvat het LIGHT UP programma?

〉Persoonlijke begeleiding 

We starten met een 1-op-1 kick-off waarin we grip krijgen op je huidige situatie en je prioriteiten en uitdagingen voor de komende 6 maanden bespreken. 

Tijdens een individuele strategiesessie bepalen we je strategie die je in de loop van het programma zal uitvoeren, met ondersteuning van mij tijdens de ronde-tafel sessies.

Daarnaast bezorg ik je persoonlijke feedback op alle creaties en vragen die je instuurt.  

〉Tweedaagse

Na de kick-off volgt een 2-daagse retreat in een rustige omgeving, om begeleid en vanuit ontspanning de kern in jou naar boven te brengen: dé basis die nodig is ‘to LIGHT UP’

We houden de groep bewust klein (max. 6), zodat er voldoende ruimte is voor persoonlijke begeleiding. 

〉Ronde-tafel sessies

Elke week houden we een online ronde tafel sessie (in kleine groep van max. 6) waarin we de uitvoering van jouw strategie opvolgen en bijsturen waar nodig. Dit is ook je stok achter de deur om actie te nemen, én je klankbord wanneer er bepaalde vragen of twijfels naar boven komen. 

〉Bewezen tools en templates

Je hebt toegang tot tools en templates om o.a. je prijzen te bepalen, focus en prioriteiten te stellen en gebalanceerd aan marketing te doen.

Wees gerust: je zal niet in een zee aan informatie gegooid worden. Ik kijk mee waar jij nood aan hebt, en reik het je persoonlijk aan.

〉1-op-1 wandelsessies

Weg van je bureau, in de buitenlucht, in beweging, in de natuur: het doet wonderen!

Je kan 2 individuele wandel-coaching sessies inroepen gedurende de loop van het programma, wanneer je,  naast de ronde-tafel sessies en mijn persoonlijke feedback,  graag hebt dat ik met je meedenk of meekijk.

〉Maandelijkse reflectie

Aan het begin van de maand maken we bewust de tijd om stil te staan bij de afgelopen maand en vooruit te blikken naar komende maand, tijdens een reflectiesessie.

Wat klanten zeggen…

“The privilege of a lifetime is to become who you truly are„

Carl Jung

Voor wie is Light Up?

Light up is het enige business coaching programma dat zich specifiek richt op Projectors binnen Human Design of ondernemers die zich erg in het Projector-temperament herkennen.

 

Je herkent je in:

  • je wil licht ondernemen, maar mét succes
  • je bent ambitieus, maar je hebt ook tijd nodig voor jezelf om op te laden, te ontspannen en jezelf te voeden met bijvoorbeeld een fijne wandeling of een boek
  • jouw energie is niet altijd aanwezig, die komt en gaat in golven. Je hebt momenten dat je alsmaar kan doorgaan, gevolgd door vermoeidheid of momenten van stagnatie of geen inspiratie
  • je durft keuzes te maken en bent niet bang om verantwoordelijkheid te nemen en in actie te komen
  • je bent bereid om uit je comfortzone te stappen om groter te ondernemen, maar wel op jouw manier volgens jouw waarden
  • je beseft dat succes voor jou niet zit in nog harder of meer werken, maar juist ook in een betere balans. Je hebt wellicht al wel ervaren dat dingen juist gaan stromen als je even afstand neemt.

Wat is een Projector?

 

Het is één van de 5 energie-types binnen Human Design

Wat is een Projector?

 

Projectors hebben een enorm scherp oog en ‘zien’ wat anderen niet zien. Ze zien snel wat er beter kan, en zijn masters in het doorzien van processen, projecten en mensen.

Wat is een Projector?

 

Projectors zijn van nature beste coaches, adviseurs, trainers, CEO’s en onderwijzers

Wat is een Projector?

 

Hun energie is niet eindeloos. Ze kunnen een paar uur per dag heel gefocust werken, en daarna is het weer tijd om op te laden.

Weet je niet of je een Projector bent?
Download meteen gratis je Human Design chart waarop je jouw energie-type kan aflezen:

Wie is Helene?

 Hi, ik ben Helene, zelf een Projector binnen Human Design. 

Mijn achtergrond ligt in het adviseren van management, wat ik 9 jaar heb gedaan bij (middel)grote corporates.

Tot ik in 2021, rond de geboorte van ons tweede kindje, aan alles voelde: ik wil het anders.

In dat jaar begon ik met Purebizz.
Mijn strategische, organisatorische en financiële kennis bracht ik samen met mijn coachingkennis (in die combinatie ligt mijn sweet spot!) en dat paste ik toe op het ondernemerschap. Maar niet ‘op de corporate manier’, maar juist op een lichte en kernachtige manier. Zonder alle afleiding en ruis en met aandacht voor juist ook de persoonlijke factor.

Via mond-op-mond reclame ging de bal aan het rollen.

Tot ik in het voorjaar van 2022 erachter kwam dat ik een Projector ben. “Licht ondernemen” was van het begin af aan al wat ik deed, maar nu viel het nog meer op haar plek. Als Projector zie ik heel snel wat er anders, beter, slimmer en lichter kan in een onderneming.
Maar ik leerde ook om anders te werken. Met meer focus, in minder tijd en met meer ontspanning. Ik oefende hier mee in mijn werk, maar ook privé. Op vakanties begon ik meer tijd voor mezelf te nemen, even zonder onze twee kindjes, en op werkdagen lees ik gerust ’s middags een boek of maak ik een wandeling. Nu zonder schuldgevoel.

En mijn bedrijf is er alleen maar van gegroeid.

Juist op de momenten dat ik afstand neem, ga ontspannen, een dagje weg ga met of zonder de kinderen, dan stromen de aanmeldingen, klanten of aanvragen binnen. Wij werken als Projectors gewoon anders, en hoe meer ik daarmee ging werken, hoe meer de resultaten volgden.

Dit deed me beseffen dat wij beter uit de voeten kunnen met een aangepaste vorm van businesscoaching (waarin je jouw energie optimaal leert in te zetten en waarin er ruimte is om bewust te ontspannen). Zodat wij daar optimaal van kunnen profiteren, maar net even op een niet-zo-traditionele manier.

En zo ontstond Light Up. Vanuit de uitnodigingen die ik kreeg en vanuit mezelf, als mede-projector die graag dingen puur en licht houdt.

Wat is jouw investering voor Light Up?

We starten begin mei 2023

*Je kan er voor kiezen om in 3 termijnen te betalen van telkens € 1.564 excl. BTW

Succes begint van binnen.
Door vanuit rust & ontspanning naar binnen te gaan, kan je nadien krachtig naar buiten gaan.

Wat klanten zeggen…

Kan je eens even samenvatten, Helene? 

Ja hoor, heel graag!

Light Up is het enige business coaching programma dat zich specifiek richt op Projectors. Wij zijn anders dan de massa, en werken anders dan een ander. En dat vraagt een andere aanpak, waardoor je een totaal ander resultaat kunt gaan ervaren dan je nu doet.

 

Het programma helpt je om:

  • een aanbod te ontwikkelen waarin je geen concessies meer doet, dat past bij jouw energie en manier van werken en dat helemaal 100% Puur Jou is. Het is aantrekkelijk voor de klanten waar jij mee wilt werken en het stroomt bijna als vanzelf.
  • Minder te werken, maar met meer focus en het beter benutten van je scherpte als Projector. Je kunt met werkdagen van maximaal 5 uur maximaal stralen en daarnaast heb je tijd om te ontspannen en jezelf te voeden met een goed boek, een fijne cursus, een wandeling of een middagdut.
  • Met de juiste, slimme tools je bedrijf optimaal te organiseren en structureren, zodat het ondernemen licht voelt en alles gestroomlijnd verloopt. Dit geeft overzicht, rust en ontspanning, zowel in je bedrijf als in je vrije tijd.
  • Zichtbaar zijn en eruit te springen door puur jezelf te zijn en te weten hoe je dit in alles centraal kunt zetten

Het programma duurt 6 maanden en start begin mei 2023

De plaatsen zijn beperkt, we houden de groep bewust klein zodat er voldoende ruimte is voor persoonlijke begeleiding!

Het programma heeft een totale waarde van 8.780 €.
Jouw investering bedraagt nu 4.385 € (aan deze prijs zal het programma niet meer terug komen).

 

VEELGESTELDE VRAGEN

 

Kan ik ook meedoen als ik geen Projector ben?

Ja, het programma is gemaakt voor Projectors, maar als je je erg herkent in de eigenschappen van een Projector én we hebben een positief kennismakingsgesprek, dan zou je kunnen deelnemen.

Voor wie is dit programma?

Dit programma is voor ondernemers met ambitie, die graag groter willen ondernemen zonder concessies te doen aan henzelf en de balans tussen rust en rush.

Je durft keuzes te maken en bent niet bang om verantwoordelijkheid te nemen en in actie te komen.

Je bent bereid om uit je comfortzone te stappen om groter te ondernemen, maar wel op jouw manier volgens jouw waarden.

Wat levert het me op?

Het programma zorgt ervoor dat je gaat ondernemen puur vanuit jou, en jezelf meer puur laten zien. Dit resulteert erin dat je meer gaat opvallen en je klanten voelen dat ze bij jou moeten zijn. Het brengt meer rust, overzicht, ontspanning vanuit praktische tools, een passende aanpak en strategie die bij jou en bij Projectorschap past.

Wat kost het Light Up programma?

De investering voor Light Up bedraagt € 4.385  excl BTW per maand voor 6 maanden. Het is ook mogelijk om in 3 termijnen te betalen van telkens € 1.564 excl BTW.

Hoe lang duurt het programma?

Het traject duurt 6 maanden.

Ik ben startende en heb nog geen aanbod dat echt ‘af’ is. Is dit dan nuttig voor mij?

Zeker en vast! Weet je dat je wil starten met jouw eigen zaak, heb je veel goesting, maar ben je misschien nog zoekende naar wat je in de markt wil zetten? Dan is het juist super waardevol om te starten bij je kern en van daaruit gefocust en onder begeleiding je onderneming te doen bloeien.

Wat houdt een kennismakingsgesprek in?

In een kennismakingsgesprek bespreken we waar jouw noden liggen en bekijken we of dit programma hieraan voldoet. Als ik merk dat jouw wensen en de noden voor jouw onderneming niet afgestemd zijn op Light Up dan zal je dit ook eerlijk van mij horen.