6-maanden traject

Niet de zoveelste cursus, maar een aanpak op maat

Volledig 1-op-1 begeleiding

 

Je hebt zoveel ideeën…

… en er komt vanalles kijken bij een onderneming opbouwen. “Waar moet ik beginnen? Waar moet ik me nú op focussen? Hoe positioneer ik mij en kom ik aan de juiste en voldoende klanten?”

En elke beslissing die je te nemen hebt, leidt weer tot nieuwe vragen: “Welke prijzen moet ik vragen? Hoe maak ik een goed plan en houd ik me daaraan? Wie zit er op mij te wachten? Is dit wel goed genoeg?”

Je bent bang voor die financiële onzekerheid. Je bent expert in je vak, maar je realiseert je dat je bepaalde kennis van het ondernemen mist.

Je probeert hier wat, daar wat, maar het voelt vaak aan als een warboel in je hoofd. Een warboel die je wil veranderen in helderheid en een concreet plan, zodat er weer ruimte komt voor daar waar jij expert in bent.

Je bent je onderneming gestart vanuit je passie…

 

…maar hoeveel passie je ook hebt voor wat je doet, je wil ook financiële zekerheid. En tijd en rust. Want werken vind je heerlijk, maar het is niet je hele leven. Je familie, tijd voor jezelf, je vrienden zijn ook essentieel voor jouw geluk.

In plaats van dat bochtige parcours zoek je naar een snelweg om je doelen gegarandeerd te bereiken. Zodat je met focus, duidelijkheid en een aanpak die echt bij jou past snel stappen kan zetten naar meer omzet, winst en rust. Het liefst van al wil je er niet helemaal alleen voor staan, maar kunnen sparren met iemand waarop je kunt leunen.

 

“Het ergste wat er kan gebeuren is op een dag wakker worden

en beseffen dat je niet 100% voor je droom bent gegaan”

Twijfel je of het 6-maanden traject iets voor jou is? Laten we je situatie samen bekijken tijdens een vrijblijvend gesprek. Als ik merk dat jouw wensen en de noden voor jouw onderneming niet afgestemd zijn op dit traject dan zal je dit ook eerlijk van mij horen.

Wat levert het je op?

  • Een duurzame onderneming, gebouwd op 3 fundamentpijlers: je pure ik, je gouden klant en je uniek aanbod.
  • Een concreet plan naar financiële zekerheid, volledig op jouw maat
  • Een correcte prijszetting voor je aanbod
  • Een marketing en sales formule die echt werkt voor jou en je gouden klant

Door 6 maanden 1-op-1 tijd en aandacht werken we aan wat voor jou relevant is en prioriteit heeft om zo snel mogelijk naar financiële zekerheid te komen. We bepalen de voor jou juiste stappen.

Dit is niet de zoveelste cursus vol met zogenaamde succesformules. We gaan in dit traject samen op zoek naar jouw gouden succesformule, die 100% past bij wie jij bent en jouw zone of genius. Maar ik ga je wel uitdagen en tot actie aanzetten. Met de juiste tools en vol zelfvertrouwen.

Wat krijg je precies?

maand 1, 2 en 3

Elke maand een intensieve sessie van 2u (live of via video-call), waarin we de fundamenten van je onderneming goed zetten en een strategie en plan uitwerken voor de komende periode

Maand 4, 5 en 6

Elke maand een check-in sessie (1u) om de vorige maand te evalueren, bij te sturen en een nieuw doel + kernactiviteiten te bepalen voor de komende maand. 

Concrete opdrachten die je aanzetten tot actie

5/7d beschikbaar per mail voor al jouw vragen tussendoor

Toegang tot de nodige documenten en tools (vb. een prijszettingtool)

BONUS: 6 maanden toegang tot het online platform van het Licht Ondernemen traject

Tevredenheidsgarantie: als je na 6 maanden niet tevreden bent, dan coach ik je nog 2 maanden gratis

Wat klanten zeggen…

Het traject heeft mij heel erg geholpen met de weg naar mijn eigen zaak. Ik heb een plan hoe ik daar kan geraken en dat geeft mij een rustig gevoel.
Vooral met betrekking tot het kunnen berekenen wat er maandelijks moet binnenkomen.

Vroeger werkte ik heel veel in het weekend op zaterdag en zondag. Ik dacht dat dit moest, maar door de hulp die ik kreeg win ik nu 16 uur op een week!

Jill Koekenberg | Interieurarchitect

“Elke ondernemer die een nieuwe richting uit wil gaan of start heeft baat bij de ondersteuning van Helene. Dankzij haar hulp krijg je een duidelijk zicht op welke richting je uit wil gaan en hoe je dat best aanpakt.

Ook cijfermatig biedt ze de nodige inzichten zodat je een goede ‘helicopterview’ krijgt en niet alleen IN maar vooral AAN je zaak werkt.

Ik heb nu een duidelijk plan waar ik de komende maanden mijn focus op mag leggen om mijn zaak te laten groeien. Dat geeft rust en vertrouwen.”

Laurence Smets | Social Media Manager

“Het traject heeft me echt geholpen bij het breder trekken van mijn marketing en sales. Vaak dacht ik dat het alleen ging om de volgers op IG, maar door het traject heb ik ervaren dat je zoveel meer kan doen.

Helene helpt me daarbij heel hard vertrekken vanuit mij en mijn persoonlijkheid en geen standaard plan. Waar ben ik zelf goed in en waar kan ik nog meer op focussen.
Het is echt wat voor mij werkt, wat ik zie zitten en waar ik ook tijd voor heb.

Heel fijn ook dat er niet alleen naar mijn onderneming afzonderlijk wordt gekeken maar ook naar de combinatie met mijn andere job en bijhorende uitdagingen.”

Jolien Develtere | Juweelontwerper

Jouw investering

*Indien je in 1 termijn wil betalen dan krijg je een korting van 5% en betaal je 1.892,- excl. BTW

VEELGESTELDE VRAGEN

 

Hoe lang duurt het traject?

Het traject duur een half jaar, dus 6 maanden. We overschatten vaak wat je in een week kunt doen, maar we onderschatten wat je in en half jaar kunt bereiken.

Waar vinden de sessies plaats?

De sessies kunnen zowel online doorgaan als offline te Rotselaar (BE). Beide opties worden gekozen door coachees en werken goed. Dit is dus jouw vrije keuze.

Is dit traject voor mij?
  • Ben je een solo-ondernemer en heb je nood aan (financiële) zekerheid, vrijheid en rust in je hoofd?
  • Of wil je de stap van bijberoep naar hoofdberoep maken en ben je op zoek naar een duidelijk plan en financiële zekerheid?
  • Ben je ambitieus, gedreven en durf je uit je comfortzone stappen?
  • Ben je het beu om de zoveelste ‘succesformule’ van iemand anders toe te passen en wil je jouw eigen gouden methode ontwikkelen die 200% bij je past?
  • Ben je op zoek naar concrete handvatten en tools?
  • Zoek je een klankbord, een stok achter de deur voor dat wat je maar blijft uitstellen, en iemand die strategisch met jou meedenkt?

… dan is dit 6 maanden traject iets voor jou!

Wat is het verschil tussen het 6-maanden traject en het Licht Ondernemen traject?

Het 6-maanden traject (6MT) is de VIP versie van het Licht Ondernemen traject (LOT).

 

Het Licht Ondernemen traject is voor zij die op eigen houtje hun onderneming willen uitbouwen, maar wel een stok achter de deur willen, iemand die er mee voor zorgt dat de warboel in hun hoofd wegebt en er elke maand structuur, focus én meetbare resultaten zijn. Dit laatste doen we in een maandelijkse 1-op-1 focuscall.

Het 6-maanden traject biedt dit ook aan maar hier gaan we volledig 1-op-1 je onderneming uitbouwen: van de fundamenten tot het financiële plaatje, marketing & sales strategie, planning en mindset. Je hebt als bonus wel toegang tot de LOT modules maar het is geen must om hier zelf door te gaan.  Alles wat er in deze modules aan bod komt zullen wij namelijk ook in de 1-op-1 sessies bespreken indien ze voor je onderneming van toepassing zijn. 

 

Daarnaast is er is ook een verschil in duurtijd. LOT duurt 3 maanden, 6MT een halfjaar.

Is dit traject waardevol als ik nog geen ondernemer ben?

Ben je nog niet gestart als ondernemer maar heb je wel al een concreet ondernemersidee én veel goesting? Dan is dit zeker en vast iets voor jou! Het is juist een extra troef om meteen goed van start te gaan met je onderneming. Dus ook jij bent welkom!

Twijfel je of je al ver genoeg staat met je idee? Laten we het even samen bekijken. Je mag een mailtje sturen naar helene@purebizz.be of je kan hier een vrijblijvend matchgesprek inplannen. 

Waarom zou ik nu starten?
Blijven doen wat je nu doet, zorgt ervoor dat je in dezelfde situatie blijft. Je zult de stap niet wagen, waar je wellicht later spijt van gaat hebben. Of je blijft maar in je financiële onrust hangen, waardoor je veel stress ervaart in plaats van plezier in je werk.

Elke dag dat je wacht is weer een dag verder van je droom. Een gemiste kans op meer financiële overvloed en mentale rust en vreugde.

Als je al zo lang droomt van je succesvolle bedrijf en daarvan goed kunnen leven, is het tijd om nu te springen. Je bent het waard!

Wat als ik na afloop van het traject niet het gewenste resultaat behaal?
Het enige wat ik wil is dat je echt tevreden bent van jouw resultaten. Dus als je na 6 maanden toch niet tevreden bent, dan coach ik je nog 2 maanden gratis.
Wat is de investering voor het 6-maanden traject?

De investering voor dit traject bedraagt 332 EUR excl BTW per maand. Indien je in 1 termijn wil betalen dan krijg je een korting van 5% en betaal je 1.892 EUR excl. BTW.

Wat houdt een matchgesprek in?

In een matchgesprek bespreken we waar jouw noden liggen en bekijken we of zowel jij als ik een volle JA voelen om samen te werken. Als ik merk dat jouw wensen en de noden voor jouw onderneming niet afgestemd zijn op dit traject dan zal je dit ook eerlijk van mij horen.

Wat gebeurt er als ik kies om in te stappen?

Wanneer we na het matchgesprek beiden een volle JA voelen dan contacteer ik jou om een afspraak te maken voor onze eerste sessie, krijg je toegang tot de bonus online omgeving en kies je of je per maand of éénmalig wil betalen. 

Ik twijfel of het programma voor mij is. Kan je even met mij meedenken?

Natuurlijk. Neem even contact op met via helene@purebizz.be of je kan hier een vrijblijvend matchgesprek inplannen. Ik zal met je meedenken en een eerlijk advies geven of dit nu een goede stap voor je is.